Tarieven
Media-en theatermuziek
Voor het maken van schetsen voor media- of theatermuziek zijn onderstaande tarieven als richtlijn te beschouwen. De eerste schets-correctieronde is gratis.

  • 1 schets kost 300 Euro
  • 2 schetsen 450 Euro
  • Bij meer dan 2 schetsen wordt het eindtarief (inclusief een korting die oploopt, naarmate het aantal schetsen toeneemt) in overleg vastgesteld.

Mastering
De tarieven voor volledige uitwerkte (gemasterde) media- of theatermuziek of sounddesign zijn afhankelijk van de lengte in minuten en de bewerkelijkheid van de opdracht. Richtlijn is een dagprijs van 450 Euro. Voor grotere opdrachten wordt daarop een korting gegeven die oploopt naarmate het aantal dagen dat de werkzaamheden in beslag neemt, toeneemt. Voor het masteren van losse - geheel afgemixte - tracks worden de volgende tarieven gehanteerd:

  • 75 Euro voor de eerste track.
  • 50 Euro voor alle volgende tracks.
  • 350 Euro voor een gehele Cd inclusief DDP image file.
Indien er stems zijn aangeleverd en er dus ook een mix moet worden gemaakt, wordt een meerprijs gerekend. In de Aanbieding
Mastering van complete Cd’s met jazz en klassieke muziek is in de aanbieding. Een dergelijke mastering, inclusief DDP image file, kost 275 Euro. Dit geldt niet voor compilatie Cd’s die door hun inhoudelijke verscheidenheid meer tijd vergen.

Mixage
De tarieven voor een geluidsnabewerking zijn afhankelijk van de lengte in minuten en de bewerkelijkheid.

Alle tarieven zijn excl. BTW.

Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van het materiaal.

Vragen?
-
medsound@xs4all.nl
- 020 – 622 949