Muziek voor media & theater
Elke opdracht aan MediaSoundstage verloopt in principe in twee stappen (het kan altijd anders).

In de eerste fase worden naar aanleiding van een oriëntatiegesprek ruwe (niet volledig afgemixte) demo schetsen gemaakt van circa een halve/hele minuut die een impressie geven van het eindresultaat. Het aantal van de schetsen is afhankelijk van de opdracht. Mochten er veranderingen noodzakelijk zijn, dan volgt een nieuwe schetsfase.

De tweede stap is de volledige uitwerking van de opdracht.

Hoe vroeger in de productiefase de opdracht wordt verstrekt, hoe flexibeler kan de samenwerking tijdens het maken van de muziek verlopen. Wijzigingen kosten tijd en langer samenwerken levert beter inzicht in wensen en mogelijkheden op. In principe verloopt het maken van de muziek in dialoog met de regisseur of producent. Hoe intensief dat contact is, bepaalt de klant. Niet te veel gedoe heen en weer kan ook heel goed werken.

In geval van mediaproducties kan ook de mixage (geluidsnabewerking) en de mastering door MediaSoundstage worden gedaan - hetgeen het voordeel van een coherente, eenduidige eindmix oplevert. Voor theaterproducties kunnen gemasterde instarts op Cd worden geleverd.

Klik hier voor meer informatie over het aanleveren van het materiaal.
Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.