Aanleveren
Beeldmateriaal kan in Apple QuickTime, Windows Media en DVD formaat worden aangeleverd. Audio kan in WAVE & AIFF worden aangeleverd. Hoe hoger de sample- en bit-rate hoe beter. Materiaal kan worden aangeleverd op DVD of Cd, maar ook via YouSendIt naar MediaSoundstage worden verstuurd. 
Voor film en video levert MediaSoundstage stereo WAVE files van 48 kHz 24 bits. Andere formaten (inclusief MPEG voor internettoepassingen) of andere sample- en bit-rates zijn geen probleem. 
WAVE, AIFF of Image Files van het eindproduct worden door MediaSoundstage standaard via YouSendIt naar de klant verstuurd, maar kunnen indien gewenst ook op DVD of Cd worden aangeleverd.

Het proces van aanleveren en downloaden van het einderesultaat kan dus geheel via internet verlopen.

Hoe werkt YouSendIt?
Vul alle gevraagde gegevens in het YouSendIt formulier hieronder in en voeg de te versturen files toe via de optie bladeren. Geef in het vakje “message” een duidelijke omschrijving van de opdacht en geef elk verstuurde file een duidelijk omschrijvende naam. Zodra MediaSoundstage de files ontvangen heeft, wordt er automatisch een bevestiging per e-mail verstuurd. Na voltooiing en betaling van de opdracht stuurt MediaSoundstage een e-mail met download link voor alle te leveren files.

Het uploaden van audio files van Cd kwaliteit neemt ongeveer even veel tijd als de lengte die ze in minuten hebben (files met beeldmateriaal kosten meer tijd). Indien de upload meerdere files betreft, is het een goed idee ze in 1 ZIPfile samen te voegen - ZIP beschermt bovendien tegen eventuele beschadegingen tijdens het verzenden. Vergeet niet die ZIP een duidelijk omschrijvende naam te geven. Na beluistering van de files neemt MediaSoundstage contact op om de opdracht door te spreken.

Vragen?
- medsound@xs4all.nl
- 020 622 9494